Let me be your star - Katharine McPhee

Hur många av er har fastnat för den nya tv serien Smash?  Jag totalt ÄLSKAR den då man får se alla för- och nakdelan med musikal världen. Man följer med vad som händer på scen och bakom, artisternas liv och producenternas. En av skådepelarna chokade mig med sin fantastiskt fina, naturliga och ärliga röst. Det fick mig att vilja veta mer om henne och efter lite efterforskning så blev Kathrine McPhee mitt andra artist tips här i bloggen.

 

Hon är född 1984 (nu 28år gammal) i La, Usa. Mamman är sångpedagog och har sjungt med henne sen barnsben vilken förklarar hennes enorma kontroll på rösten. När hon vid 21års ålder sökte till Amarican idol gav det bra resultat då hon kom 2a. Direkt efter det släppte hon sin första singeln hette "Over it" och hon sålde väldigt bra och hade en lyssnade karriär. Men nu efter några år har hon även fått visa upp att hon är en grymt bra dansare och skådespelare då hon är en av huvudpersonerna i serien Smash.

 

Här nere får ni först se hennes debut audtion för idol juryn, sen en av programmets tv live sändningar följt av hennes första singel och sist men inte minst trailer för serien. Lyssna och njut.

 

Kramar/Tess

 

När hon söker till idol:

live framträdande på idol:
Första singeln:

Nutid, serien smash:

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nice, tack så mycket!

2012-06-15 @ 23:02:47
URL: http://vannichi.blogg.se/
Postat av: Rinki

Hej,

kul att du är tillbaka i bloggosfären igen! Jag gillar också Smash, den är verkligen härlig och hon är grymt duktig, Katharine!Vad spännande att du träffat en av dem i "De tre musketörerna", vem var det och vad var det för casting?Kram

2012-06-16 @ 01:12:01
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Olivia

sv; Kul ! Har kollat alla dina sångtips, du ska veta att de uppskattas ! Gillar själv att sjunga, även om jag ínte har världens bästa röst :)

Tack så mycket ! ♥ Om du har tid över är det nog bara att köpa dig en kamera, och börja haha ;)

2012-06-16 @ 13:14:19
URL: http://fotonilingonskogen.blogg.se/
Postat av: Olivia

sv: Kul ! Har kollat alla dina sångtips, du ska veta att de uppskattas ! Gillar själv att sjunga, även om jag inte har väärldens bästa röst, haha :)

Tack så mycket ! ♥ Om du har tid över är det nog bara att köpa en kamera och börja fota ;)

(det kan hända att det kom 2 kommentarer - det var lite krångel.. )

2012-06-16 @ 13:17:39
URL: http://fotonilingonskogen.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej! Just nu har jag två tävling i min blogg, så det vore roligt om du skulle vilja vara med! :D

Vinn ett valfritt mobilskal (Till t.ex iPhone, HTC, Samsung eller Sony Ericsson) - http://mallemusic.blogg.se/2012/june/vinn-ett-valfritt-mobilskal.htmlVeckans blogg - http://mallemusic.blogg.se/2012/june/veckans-blogg.html

2012-06-17 @ 20:34:19
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: - Swedish Source About Josh Hutcherson

sv: allt bra? :D

2012-06-19 @ 20:32:51
URL: http://jhfansite.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0