Underbara Youtube!

Jag är såååå glad att youtube finns, njuter verkligen av att lyssna på folks covers och ideer på olika låtar. Här nere får ni se 3 st versioner av låten "Somebody that i use to know" . Skulle vara tok kul att veta vilken ni tycker är bäst och varför.
 
Kram/Tess


 


Let me be your star - Katharine McPhee

Hur många av er har fastnat för den nya tv serien Smash?  Jag totalt ÄLSKAR den då man får se alla för- och nakdelan med musikal världen. Man följer med vad som händer på scen och bakom, artisternas liv och producenternas. En av skådepelarna chokade mig med sin fantastiskt fina, naturliga och ärliga röst. Det fick mig att vilja veta mer om henne och efter lite efterforskning så blev Kathrine McPhee mitt andra artist tips här i bloggen.

 

Hon är född 1984 (nu 28år gammal) i La, Usa. Mamman är sångpedagog och har sjungt med henne sen barnsben vilken förklarar hennes enorma kontroll på rösten. När hon vid 21års ålder sökte till Amarican idol gav det bra resultat då hon kom 2a. Direkt efter det släppte hon sin första singeln hette "Over it" och hon sålde väldigt bra och hade en lyssnade karriär. Men nu efter några år har hon även fått visa upp att hon är en grymt bra dansare och skådespelare då hon är en av huvudpersonerna i serien Smash.

 

Här nere får ni först se hennes debut audtion för idol juryn, sen en av programmets tv live sändningar följt av hennes första singel och sist men inte minst trailer för serien. Lyssna och njut.

 

Kramar/Tess

 

När hon söker till idol:

live framträdande på idol:
Första singeln:

Nutid, serien smash:

RSS 2.0