Sliter på håret

Något som är bra att undvika när man vill minska risken att få slitet hår är tex:att aldrig använda gummisnoddar med metall på. Det ni ska använda är dom utan metal som ni ser här nedan, metallens kanter nöter nämligen på håret . Vad brukar ni använda för att sätta upp håret?

 

Jag brukar köpa dom högra tofsarna på Glitter, typ 10st för 15kr.

Kramar/TessDiss:                                                                    Hiss:

Dagens reklam inspelning

Det var en toppen kul dag idag. Direkt när vi kom dit så fick alla testa vem som var bäst på att visa känslor och dom gillade mig mest, wiiihoo! Vi började med att spela in själva reklam scenerna först och då jag vart utvald att vara "huvudrollen" innebar det att man skulle stanna kvar 2 extra timmar för att ta stillbilder osv.

 

Vi var 5 personer som skulle ligger och strechar på en yoga klass medans en av personerna (jag) kikar på Tv4 play genom mobilen och istället för att träna stör dom andra genom gråt, skratt osv. Här nere kan ni se några bilder från stillbilds fotograferingen.

 

Brukar någon av er kika på Tv4 play? Då kanske ni kommer se mig där snart!

Kramar/Tess

 

 


Yoga inspelning för Tv4 Play imorgon

Imorgonska jag vara med på en Tv4 play reklam,  jag ska spela en tjej som är på ett yogapass. Dom ringde och sa att dom hade sett mig på statist.se, bra sida det där ! Nu är det dax att leta fram träningskläderna och göra sig redo för morgondagen . Ska vara i Huddinge vid 13 och allt ska vi vara färdig 16.00, nice dag!

 

Har ni varit med i någon reklamfilmer eller liknande?

Ha en kanon bra vecka!

 

Kram/Tess

 

 


Sångtips 9: Tolka texten ni sjunger

Jag tycker att många sångare koncentrera sig för mycket på att vilja sjunga perfekta toner snarare än att förmedla känslorna i låtarna.  Är det tex en arg låt ska man givetvis förmedla en arg känsla, däremot får man självklart tolka en låt hur man vill men man måste ju ändå ha koll på textinnehållet.

 

Om man bara koncentrerar sig på att sjunga fint kan det lätt bli stel och tråkigt. Däremot kan en "sämre teknisk" sångare fånga publikens intresse med bra känslouttryck. En väldig duktig sångpedagog sa att det tar 30% teknik och 70% känslan för att få det perfekt och personligen älskar jag att lyssna när någon sjunger som om den berättar en historia.

 

Många säger att sång är teater med toner och jag håller med totalt!!!  När någon skriver en låt är det för att man vill förmedela något. Många singer songwriters skriver bara om självupplevda händelser osv.

 

Här nere har jag lagt in ett klipp från musikalen Jesus Christ Superstar och denna man är EXTREMT BRA på att både förmedela känslorna med kroppen och rösten. Man märker direkt när han slängs mellan arga och ledsna känslor.

Hur tror ni det hade varit att lyssna han om han inte hade använts sig av alla känslor? Självklart många vackra toner för han har en magisk röst...men hade det varit lika intressant och fångande?

 

Klippet är 6.55 min så ifall ni tar er tid att kika på hela kommer ni få en underbar musikalisk upplevelse men om ni direkt vill hoppa till den bästa biten går ni direkt till 3.00. Slutet är bäst så se tills det är slut.


Lycka till! Kram/Tess

 

 


En ledig dag

Nu har jag jobbar flera dagar i rad nästan 12 timmars pass och känner att denna lediga dag satt väldigt bra. Även om jag älskar det jag gör så behöver man vila ibland, ha en sovmorgon, kunna ta en avkopplande promenad eller fika med en vänn osv. Någon som har några fantastiska planer denna helg?

 

Ha en kanon bra lördag

/Tess

 

 Tess Cameron - Ny programledare

Sökte på en annons om att bli programledarer för ett nytt tvprogram som planeras gå i höst, jag fick direkt komma på intervju. Dom meddelade på plats att dom var mer än nöjda med mig och att ifall tv godkänner deras programide så ränkar dom in mig i sina planer till 100%. Det ska likna "Fråga olle" och jag älskar det programmet. Dad är erat favorit tv program?

 

Nu får vi bara hoppas att allt blir godkänd. Så håll tummar och tår för mig

Allt går med stark vilja och lite tur, här kommer min skämt "Girl power" bild , svällande muskler ellerhur? haha

 

Ha en underbar fredag allesammans.

Kramar/Tess

 

 

 Veckans outfit-förslag

Här kommer veckans förslag på outfit som är snygg både på scen och festliga tillfällen.

Kläder i rött, svart och silver är en av mina egna favoriter.  Vad är eran älsklings kombo på färger?

 

Skor -               Scorett 1399kr

Örhängen -     MQ ca 100kr

Nagellack-      H&M  49kr

Solglasögon-  H&M 69 kr

Leggings-       American apperal  ca 499kr

Jackan -          Jofama of Kenza  2795 kr

 

 

Puss /Tess


Energigivare

Jag känner mig lyckligt lottad att få jobba med det jag älskar, musik och sång!

Dom dagarna jag jobbar som sånglärare på Musikhuset går jag därifrån med posetiv energi och ett leende på läpparna. Underbart att jobba med personer som har starka drömmar och gör allt för att nå dem!!!

 

Har någon av er några härliga mål och drömmar om framtiden?

Någon som älskar att sjunga?

 

 

Natti natti på er alla <3

/Tess

 

 

Här är min Artist grupp på Tisdagar:


Ta hand om ditt hår!

Jag har i flera år varit väldigt noga med att ta hand om mitt hår och använda bra produkter. När man jobbar med musik står man ofta på scen och då fixar med håret stup i kvarten, plattar, lockar osv. Jag rekomenderar att använda:


Matrix Total Results Sleek Shampoo
Rengör frissigt och slitet hår skonsamt samtidigt som det ger fukt och slätar  ut håret. Shampoot skyddar mot fuktighet i luften under hela dagen, motverkar frissighet och ger en vacker glans. Dessutom reparerar det skadat hår och slitna toppar, vilket ger ett friskt och hälsosamt hår. Resultatet blir ett totalt reparerat, utslätat och glansigt hår i hela 24 timmar vid användning av Sleek Shampoo och Conditioner.

 

Ni kan se på bilden nedan hur mitt hår ser ut efter några år med Matrix, vad tycker ni? Och vad använder ni för produkter? Kramar /Tess

Mina produkter:

Mitt hår (inget löshår):

Castigen gick bra

Castingen gick jätte bra idag, vill verkligen ha det här jobbet. Man får veta senare i veckan hur det gått.

Här får ni en bild när jag precis skulle gå in och sen hur det såg ut inne i rummet.

 

Natti natti och massa Kramar/ Tess

 


Casting för tandkrämsreklam imorgon

I morgon ska jag på casting för apotekets tandkräm GUM, ska bli super kul. Äntligen får man le hur mycket man vill, haha.  Min replik är "Programmet presenteras av apotekstandkrämen GUM Original White -  naturligt vita tänder." Lön 8000kr på faktura!

 

Jag funderar på att sätta på mig lite mörk rosa/ ljus rött läppglans så att tänderna ser ännu vitare ut. Vad tror ni om det?

Vad ska man tänkas ha på sig? Har ni några råd? Går ofta på castings med det är alltid trevligt med några tips!

 

 

 

Mina tänder:Ha en underbar söndag och hålla tummarna för mig imorgon

Kramar /Tess


Hollywoods skönhetsknep

Nu börjar Hollywoods skönhetsknep sprida sig runt världen. Första gången jag hörde talas om det magiska ögonfransnäringen trodde jag aldrig att det skulle funka. Men efter att en kompis testat i några veckor började man verkligen se resultat, då blev jag sugen att testa själv. Vad säger ni, blir ni sugna på att testa ? Det är ej tetstat på djur!

 

Stryk på neuLash på roten av de övre ögonfransarna. Lika enkelt som om du strök på flytande eyeliner.  NeuLash fungerar genom att stärka ögonfransarna och förlänga dess växtcykel så att ögonfransarna  uppnår sin maximala längd under varje naturlig  växtcykel.  Man ska se resultat efter 3-4 v. Här nere kan ni se mina resultat:

Innan:                                          Efter:

Kramar/Tess

Drömmer iväg på jobbet

När trumläraren är borta dansar sångläraren på trummorna!!!

 

Det är verkligen super kul att ha tillgång till massa instrument på jobbet. Innan eleverna kommer brukar vi sitta och spela, om jag ska ta mig tid att lära mig ett till instrument ska det bli trummor. Vilket instrument hade ni velat kunna spela?

 

Sen att sitta i skolans studio tillsammans med kollegorna och lyssna på grym musik är inte heller helt fel.

Men nu efter en arbetsdag på 12 timmar är det dax att sova.

 

Natti natti /Tessimage description image description

Kluvna hårtoppar

Jag får ofta frågor som "hur lyckas du hålla ditt hår så långt och fint"?

Här kommer mina bästa tips:

 

Helt ärligt så brukar jag leta efter kluvna hårtoppar och klippa av dem när jag har tråkigt ,tex om jag har en lång bussresa.       Det gör verkligen super stor skillnad, för då när du kommer till frisören är ditt hår inte lika "slitet".

 

Sen använder jag bara grymt bra hårprodukter från Matrix och det rekommenderar jag att alla testar!!!

Kramar/Tess


Världens vackraste röst har tystnat

 

Whitney Houston var min första och störta insperation som yngre, kunde lyssna på hennes album tills öronen blödde.

Mina föräldrar måste ha blivit galna av att höra alla höga ljusa toner som kom ur mig när jag stod och öva på vissa fraser från hennes låtarna om och om igen

 

Vid 13 års ålder sjöng jag " Saving all my love for you" inför hela skolan, snacka om att lägga ribban hög med tanke på att det var andra gången jag stod på scen!

 

Vilken är eran favorit låt med Whitney?

Här är min, lyssna och njut!

 

Kram/Tess


Makeover med stjärnornas frisyrer!

Vem har inte drömt sig iväg och önskat att man haft lika fint hår och frisyr som någon kändis på tv?

Men hur många av oss vågar ta steget att gå till frisörer när man blir sugen på att testa nå helt nytt?

Det kanske dyker upp frågor som tex:

 

- Passar min ansiktsform bäst i hellugg, sne lugg och lång lugg?

- Hade jag passat bättre i mörkare/ljusare hår?

- Jag tycker tex att Rihanna har skit snygg frisyr...Men passar JAG i den?

 

osv...

 

 

Det bästa hade varit att få se hur man ser ut i frisyren innan man bestämmer sig eller hur?

Och det är precis det man kan göra på www.dailymakeover.com!

 

Så här gör ni:

 

1. På huvudsidan väljer du "Start your makeover"

2. Du väljer att ladda upp en egen bild och klickar på svarta rutan. (bilden ska vara tagen framme från med håret bakåt)

3. När bilden laddats upp är det bara att börja leka med frisyrerna

 

 

1

 

 

 

Här får ni se hur några av mina resultat såg ut. Kopplar ni ihop någon av frisyrerna till någon kändis?

Skulle vara väldigt roligt att höra vilken frisyr ni tycker passar mig bäst och sämst.

 

1
4
7
1011 12  


Jennifer Aniston gamla frisyr:

Reese Witherspoon frisyr:Hoppas ni får jätte kul på denna sidan.

Lek med färger och frisyrer och länka gärna till era bilder sen om någon vill visa.


 

Ha en underbar kväll

 

Kramar/ Tess


Nytt år och ny blogg!

Kära vänner!

 

Förra fredagen satt jag på Fridays på Östermalm tillsammans med min underbara vän Malin och öppnade mitt hjärta ang bloggen, vi diskuterade länge och plötsligt insåg jag att hon hade gett mig massa ny insperation och energi.

 

Förra året hade mina flera inläggen anknytningar till min musik men nu kommer det även bli mode, skönhet, hälsa och inblickar på vardagslivet.

 

 

 

Nu ser vi till att detta år blir det bäst någonsin!!!

Rock N Roll

 

Kramar/Tess


RSS 2.0