Vi måste hjälpa varandra!!!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Foto: © UNICEF/Asselin ochpinga Twingly då du bloggat.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)


Artisttips - Jessie J

Jag har just fått upp ögonen för den unga talangen Jessie J. Hon kommer från England och föddes 1988 (24 år). När hon fick skivkontrakt med Island Records började hon direkt spela in sitt debutalbum och det tog hela 6 år att färdig ställa. Hon har inte bara skrivit låtar till sig själv utan även till andra artister bla Miley Cyrus "Party in the U.S.A".

 

Det glädjer mig att någon med riktig talang äntligen kommer fram i denna bransch. Här nere får ni se en Live version av hennes hit låt "Domino" och sedan den officiella Musikvideon. Jag blir otroligt glad att höra någon som sjunger så pass bra live. Det jag älskar med hennes är att hon har galet bra uttryck och vågar leka med rösten.

 

Vad tycker ni om henne? Om man inte jobbar med musik kanske man tänker på annat sätt?!

Lyssna och njut! Kramar /Tess

 

Live:


Musikvideon:

Reklaminspelning för Cider ikväll

Ikväll mellan 17.30 - 24.00 ska jag vara med på en reklaminspelning för Kopparbergs Cider. Dom flesta kanske går ut och festar men detta är såååå mycket bättre tycker jag. Man måste vara mellan 25 -30 för att vara med på inspelningen då det är "alkohol reklam" . Vi ska ha med oss 2 ombyten, ena är  Stureplans snobb och den andra Söder slapp.

 

Lovar att lägga upp bilder imorgon. Hur ska ni spendera eran Fredagkväll?

 

Kramar/Tess

 

Tess Cameron


Snygga naglar snabbt!

Har ni någonsin försökt göra en fransk manikyr på er själva? Målat dom vita linjerna super noga men ändå blev det fult? När jag var yngre fanns det vita "pennor" som man kunde målade på naglarnas undersidor för att få en naturlig manikyr. Direkt slog det mig...varför inte testa med nagellack???

 

Så jag gjorde det, här nere ser ni mitt reslutat! Jag har alltså målar med vitt nagellack på undersidan.

Är det något ni kan tänka er att göra? Skulle vara jätte kul att se era resultat. För mig tog det högst 5 min.

 

Kramar/Tess
Helgen

Denna helg avslutas med lite hemma Spa! Använde Matrix hårprodukter och sedan MD och Decleors ansiktsvårds produkter. Ska försöka sova tidigt så att man får ta igen all energi efter helgens 50 års fest.

 

Hur var er helg? Kram/Tess
RSS 2.0