Det som inte får hända!

Sååååå himla typiskt…råkade just tappa min mobil i golvet och den totalt dog! Den har varit på godväg på att ringa sin sista signal länge, men inte trodde jag det skulle bli idag!!!

 

Jag som väntar svar från 2 olika castningar, suck!  Super jobbigt om dom ringer och lämnar meddelande om att jag ska höra av mig så snabbt som möjligt och så hör jag inte av mig och därför missar att få jobbet. Och att om dom tycker att man är oseriös då dom inte får nå svar.

 

Måste skaffa ny mobil imorgon innan jag börjar jobba. Jag som hade planerat att köpa en Iphone om ett tag då jag sparat ihop till att köpa den kontant....men näää...nu måste jag ta nå annat...men vad? Nå råd?

 

Här ser ni hur den ser ut...halva är svart och sen är det disco ljus på andra halvan

 

 

Men "The show must go on" som F.M säger

 

Kram/Tess

 


Kommentarer
Postat av: Indiemusik.se

Skippa Iphone och köp en Samsung galaxy 2s ... Här har du ett test från M3-http://www.idg.se/2.1085/1.382263/samsung-galaxy-s2-varldens-basta-telefon och här har du en länk från min blogg med iPhone 4s

http://indiemusik.se/iphone-4s

2011-11-08 @ 13:12:50
URL: http://indiemusik.se/
Postat av: Linda

Hallå goding! Hoppas det löser sig med en ny mobil så du kan få jobben! Jag tänkte på det du skrev för ett tagsen att det hade varit kul o ses, och absolut! Jag ska faktiskt upp o fira nyår i självaste huvudstaden. Så om du är nåt ledig dagen innan eller så hade det vart kul o ta en fika eller nåt! Ha det gott /Linda

2011-11-08 @ 13:47:15
URL: http://flikkelillus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0