Reebok är Bäst!!!

Nu har äntligen Reebok sponsorpaketet kommit som jag längtat såååå efter!

Snygga träningskläder är något jag älskar!

Tretton fina produkter, en jacka, två underdelar och resten tröjor och toppar.

 

 

Jag har alltid älskat Reebok, dom som kände mig redan i högstadiet visste att min älsklingströja var en svart tajt kortärmad som visade lite mage och det stod Reebok med stora vita bokstäver över bysten.

Jag var typ förkrossad när jag växte ur den. Ska se om jag hittar någon gammal bild sen som jag kan slänga upp.

 

Mycket av dom produkterna jag fått nu är av deras Easy Tone-produkter (play dry).

Såhär står det:

 

Designed to:

 

Tone upper body muscles.

Improve posture and alignment.

Tone key muscles in your legs and butt.

 

Underbara Cecilia på Reebok som skickat iväg detta paket till mig skrev även att hon lagt en order till deras stora lager på lite grejer (skor) hon inte hade här i Sthlm.

Jag väntar med spänning!!!

 

Easy Tone:

 

 

 

 

Grymt skön och snygg träningsjacka! Den är även "UV-protective" – det ni! ;)

 

 

 

Nu ska det dansas och tränas som en tok i dessa kläder!

Love love love love <3

 

Kram/TessKommentarer
Postat av: Fia

Snygga grejer!

2011-05-14 @ 01:58:28
Postat av: ;(

Hej!

Jag skulle behöva hjälp med en personlig sak, jag vet inte om du kommer svara på den här frågan men jag är i nöd lägge,

De va så här jag träffade en skit söt kille på en konsert en gång som jag tyycket va skit snygg men han hade tjej men jag addade honom på facebook och kollade hans bilder och så thats it. men flerafleraflera månader senare så gör dem lsut och jag hade komenterat hans bild då för länge sen men då komenterade han tillbax när dem hade gjort slut o sen komenterade han min och sen började vi chatta. Sen bestämde vi för att träffas och efter som min pappa är så överbeskyddande över mig så ville han träffa honom så en kväll på en torsdag så kommer den här killen vi kan kalla honom Simon hem till mig och träffar min pappa och min bror. sen sitter vi o snackar o sen ska han dra och då möter vi hans ex bästa kompis och hon bitchar sig mot mig och Simon typ skäms över mig. så jag går hem min vi smsar varje dag sen dan efter på fredagen efter skolan så åker jag hem till honom och vi myser och kollar film och jag är världens lyckligaste tjej. Så sen vif´d 12 drar jag hem, sen börjar vi träffas typ varje dag... och jag har känslor för den här killen och han säger att han verkligen gillar mig men vill lära känna mig mer och så innan det kan bli ngt mer. Och jag accepterrar det. Men en dag så skulle vi va men han ställer in och jag undrar vrf då säger han att han ska hänga med sina kompisar. och jag accapterar det efter som han kan ju inte bara vara med mig. Men iaf han sa att vi kunde smsa undertiden och jag har fått typ 5 st långa sms från honom med alla hans känslor för mig. Det gör mig glad. men under kvällen så svara han inte på sms så tror hans mobil är död. så ja lägger mig o sover dagen efter så smsar ja hnm men han sa att han va med hans ex o kompisar igår o att ja behöver inte ora mig för hon är bara em kompis. jag får en känsla av att det är inte sant. men jag sa okej. sen svarar han inte på 8 timmar och sen innan jag går o lägger mig så skriver han "vi måste prata" jag fattar vad som har hänt o får tårar i ögonen. ja svara okej prata på. han säger "jag är ledsen men har fortfarande känslor för mitt ex och jag vill bli tsm med henne." thats it inge mer. så jag svarar hur ja känner och att jag förstod att de skulle hända . och är helst krossad o frågar om vi kan vara vänner då säger han nej och då frågar ja men ska du undvika mig om vi träffar på varandra och så. då sa han "jag jag tror det!" och det va sista gången jag hörde från hnm och dan efter så tog han bort mig från Fb och blev tsm med sitt ex. j

jag ser hnm vart jag än tittar och hör hnm o känner hans lukt mitt hjärta är sand mår skit och vet inte vad jag ska göra... :( Har du något råd?

JAG förlorade nästan min OSKULD till hnm...

</3

Skulle bli glad om du kunde hjälpa

2011-05-14 @ 12:57:50
Postat av: Paula

Wohoooooo!!! otroligt sweet! :-D

2011-05-16 @ 12:23:33
URL: http://lyftdittliv.nu
Postat av: Tess

Svar till ;(Det var inte direkt sånna här kommentarer jag förväntade mig på det inlägget. Det första jag tänker är att killen inte förtjänar dig och är korkad som tagit bort dig på facebook.

Det är svårt att släppa taget om någon när man blivit förälskad/kär...men ärligt skit i honom...om han blir ihop med sitt x så snabbt efter att ni "myst" så tror jag han är dum eller väldigt förvirrad. Och inget av det är att föredra hos en kille!Det blir bättre om någon vecka. En dag i taget!

2011-05-17 @ 21:50:45
Postat av: Sara

Jätte snygga saker

2011-05-21 @ 14:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0