Lyckat möte med Tv producenterna

Dagens möte med tv producenterna gick jätte bra! Dom var tok trevliga och berättade mer om programmet. Nu är vi 8st kvar som "tävlar" om platserna om att slutligen bli 4st. Kommer bli en test inspelning om ca 1,5månad för att se vilka av oss som passar bäst ihop. Känner att jag gjort allt jag kan för tillfället och nu är det väl bara upp till ödet.

 

Håll gärna tummar och tår för mig så eran positiva energi påverkar deras beslut.

Hur har er dag varit? Något spännande möte?

 

Kramar/Tess

 

tess cameron


Låt oss prata om kääärlek!

Kära vänner, jag vill börja denna veckan med att dedikera min gamla låt "Lets talk about love" till er. Låten är skriven av låtskrivaren och producenten Richard Evenlind, min ny adopterade storebror….ja man kanske undrar hur det går till, haha. Han kändes helt enkelt som han tillhörde familjen så nu gör han det.

 

 



Tog lite bilder i samband med dessa låtar vi gjorde. Här är en backstage bild när underbara sminkösen Johanna kom och piffade till mitt smink. Jag älskar när någon annan sminkar mig, känns så mysigt på något sätt!


Berätta gärna vad ni tycker om låten. Var ett tag sen vi spelade in den, men roligt att höra ändå.

Kramar/Tess


Bilder från Hårmodell jobbet!

Här är några bilder från förra fredagens hårmodell jobb. Senare idag blir det en Samsung reklam och det ska bli spännande! Gårdagens casting för Kaffe reklamen gick helt okej, jag fick spela att jag drack det godaste kaffet jag någonsin druckit. Tror dock inte att jag får det jobbet för dom ville att man skulle se ut att vara i 30 års åldern och jag brukar aldrig få dem jobben då folk tror att jag är mycket yngre...men man kan alltid hoppas!

 

Vad ska ni göra denna fredag? Nå spännande.

Kram/Tess


tess camerontess cameron tess cameron
tess cameron
tess cameron

Casting för Kaffereklam idag

Molander casting ringde och frågade ifall jag kunde komma på casting för en Kaffe reklam som ska spelas in i Tyskland idag 11.30!? SJÄLVKLART!!!  Man ska vara klädd som en modern kontorskvinna men man får inte vara för snygg men ändå inte för vanlig . Efter allt detta blir det att jobba kväll på Musikhuset.

 

Håll tummarna att det går bra. Då får man åka till Tyskland 4 dagar och spela in.

Vad ska ni göra idag?

 

Kram/Tess

 

 


Fick jobbet!

Dom ringde igår från samsung castingen och berättade att dom ville ha mig som statist på fredag. Enklet och roligt så det tackar man inte nej till. Dom ringde även från en annan reklambyrån och ville att jag skulle komma på en casting på torsdagmorgon för en stor reklamfilm som ska gå i england....men tyvärr kan jag inte tacka ja till det jobbet då jag ska söka in till SMI den veckan.

 

Någon av er som ska söka någon utbildning till hösten?

Ha en underbar dag! Halva arbets veckan är snart över, ROCK N ROLL!!!

 

Puss puss/Tess





Sångtips 12: Regelbundet halsont!

Något jobbigt för oss som sjunger är att få ont i halsen för det kan totalt förstöra en arbetssituation. Alla vet hur det känns att ha ont i halsen, man vill helst inte svälja eller prata pga av smärtan. Tänk då att bli tvungen att SJUNGA med detta...inte roligt.

 

Många personer som väldigt ofta får halsfluss brukar operera bort sina halsmandlar och pga det slippa dessa infektioner till stor del. Jag har till och med haft en vän som hade så stora halsmandlar att hon lät väldigt "täppt" när hon sjöng, direkt efter operationen försvann dessa problem. Självklart ska man inte ta bort dem om det inte finns någon anledning men jag tycker däremot att man inte ska vara rätt för detta ingrep ifall det behövs.

 

Förändras rösten? Dina stämband förändras inte då det inte är dem man opererar däremot låter rösten ofta lite annorlunda ändå och det är inte så konstigt med tanke på att man då har fått större utrymme i halsen. Logiskt borde man nog få lite "fylligare" röst. Ifall någon upplevt denna situation annorlunda får ni gärna berätta om det!

 

Kram/Tess

 


Stressig vecka!

Förra veckan var vääääldigt stressig. MASSA jobb, möten , auditions, lite sömn och kaos i huvudet. Men nu är det en ny vecka och jag tänker försöka planera denna vecka lite bättre, inte bra att vara konstant stressad.

 

Är ni ofta stressade? Hur hanterar ni eran stress?

Kram/Tess




Bilder från igår

Jag fick en jätte tjusig håruppsättning på hårmodell jobbet och det känns extra kul då jag aldrig har sånna här frisyrer. Efter styling blev vi fotograferade och dem bilderna har jag ej fått ännu, men lägger upp dem när jag fått dem.

 

Vad ska ni göra denna lördag? Jag ska öva dans och sång med 2 underbara vänner som jag träffade i Hollywood på tävilngen förra sommaren. Ha en underbar dag.

 

Kramar/Tess


Hårmodell jobb idag

Idag ska jag vara hårmodell för en ny salong som öppnats i centrala Stockholm. Dom kommer ha olika modeller som dom gör klipper, stylar osv. Mig kommer dom styla på plats inför publik och det känns jätte kul.

 

Har ni varit hårmodeller? Jag lägger upp bilder från dagens jobb imorgon så får ni se vad dom gjorde på mig.

Här nere får ni en bild som min sambo tog för ett tag sen.

 

Kramar/Tess

Salongen:

Mina senaste scen kläder

Sjöng på ett bröllop för ett tag sen och detta var vad jag hade på mig. Man kan inte klä sig för "för fin" eller i rött eller vitt så blev en svart kavaj över en silver glitter klännigen. Vad tycker ni om det? Om ni själva skulle bli tvunga att stå på scen vad hade ni velat ha på er då?

 

Kram/Tess



Tess Cameron

Hårklämmor!

Klämmor är mitt största tips ifall man snabbt vill sätta upp en snygg frisyr. Jag brukar sätta upp håret i något som liknar en svinrygg. På denna bild använder jag bara 2 st klämmor. En uppe på huvudet och den som är synlig.  Det bästa är att det inte sliter lika mycket på håret som tofsar.

 

Någon som brukar använda dessa?

Kramar/Tess




Sångtips 11: Hitta ditt Magstöd

Det kan vara svårt att hitta magstödet i början då många tror det räcker med att spänna magmusklerna och då ofta spänner magen som "sit ups" vilket inte är helt rätt. För att hitta rätt msukler kan man håller händerna i midjan och skrattar för då hittar man direkt dom sneda magmusklerna som vi använder mycket när vi sjunger.

 

Ni måste testa och berätta ifall ni känner musklerna!

Kram/Tess




Imorgon = Casting

Imorgon bär det av till en ny reklam casting. Ärligt så kommer jag inte ihåg till vad, jag vet iaf att det var reklambyrån Esterban som ringde, haha Jag gissar på att det var en Samsung reklam....jag berättar imorgon om jag hade rätt.

 

Någon som varit på någon rolig casting?

Trevligt kväll och Kram

/Tess




Mina gamla filmer

Det är många som bett mig lägga upp någon där jag sjunger eller är med i en reklamfilm så här kommer några gammal favoriter. Min singel " Bye bye baby goodbye" och Coca cola light reklamen som gick innan Filmen Sex and the city 2 på bio. Skulle vara jätte kul att höra vad ni tycker om min gamla låt och ifall ni sett Coca cola reklamen förut?

 

Kramar /Tess

 

 

 

Jag är på höger sidan med långt blont hår:

Min gamla singel

Nya tavlan är färdig

 

Här kan ni se min nya tavla. Motivet var som sist Queen men denna gång med andra färger. Nästa tavla blir på Marilyn Manro eller Michael Jacksson. Har ni nå förslag? Mitt tema är kända artister eller stilsättare.

 

Kramar/Tess


Färdig:                                                                  Färgerna:
Målar:                                                                    pågång:

Nya reklamfilmer och castings

Igår var det en mycket trevlig dag, många sångjobb och 2 nya samtal om reklamfilmer. Ena jobbet var ett fotojobb på fredag, det andra var en casting för någon mobilreklam. Håll tummarna att jag får något av jobben!

 

Dax för mig att dra till jobbet och köra ett 12 timmars pass. Vad ska ni göra idag?  Ha en kanon bra dag <3

Kramar /Tess

tess cameron

Set fire to the rain

Var på jobbet och spelade in lite sång på "Set fire to the rain" och " Moves like jagger" så att våra elever ska kunna öva till våra spec bakgrunder som ska läggas upp på hemsidan. Man kan säga att vi gör karaoke bakgrunder som dem kan öva till. Trummisarna får öva till en bakgrund utan trummor, pianisterna till en utan piano, sångarna utan sång osv...

 

Har någon av er sjungit på karaoke? Om ja, vad tyckte ni om det?

Kramar/Tess


Sångtips 10: Våga grimasera

Var inte rädd för att gör massa grimaser eller för att vara ful när du sjunger, våga öppna munnen och röra mycket på läpparna. Många av dom artisterna som ansen coola och avslappnade på scen är dom som inte bryr sig hur dom ser ut.Dom rör sig precis som passar dem för stunden, nu tänker jag på sångare som självklart inte har "danssteg" osv.

 

Steven Tyler är en väldigt omtalad sångare när det just gäller att öppna munnen. Han hoppar runt på scen som en galning, han kan verkligen fånga sin publik och har en konstant energi från början till slut och det är fantastiskt att se.

 

Sist men inte minst - Ha kul på scen

 

Kramar/Tess


Vavoom Spray

Betsämde mig för att testa dom nya hårprodukter och blev väldigt nöjd över resultatet. Om man visuellt vill ha tjockare hår är mitt tips att tuperar hårbotten samtidigt som man sprayar den. Här får ni se mina bilder innan och efter och vad jag använde:

 

Någon av er som aldrig testat att tupera håret?

Kramar/Tess

 

 

 

Inga produkter i håret:

Matrix Vavoom spray i hårbotten:
tess cameron
Sprayvax för lockarna så dom håller ihop bättre:       Sen avsluta med lite Mouse:

Längtar efter sommaren

Sommaren 2011 var en underbar sommar, jag var i Hollywood. Paris och på min första festival. Var såååå galet inspirerad efter att ha sett alla duktiga artister på scen och bestämde mig för att det är något jag vill göra varje sommar. Mina favoriter var The Sounds och Journey, dom hade bra energi genom hela showen.

 

Längtar tills sommaren är här. Har ni nå planer för sommaren?

Kramar/Tess


Snart skulle journey upp på scen:
Jag och min älskling:                                              The Sounds:
Mycket duktig sångerska:                                        30 sec to mars, mycket fans på scen:

Innan och efter

Något jag gillar att göra är att färga ögonfransarna då jag har typiskt svenska ögonfransar vilket innebär ljusbruna.

Så detta blir veckans skönhetstips. På en skönhetssalong kostar det 250kr att fixa men om man vill göra det själv kan man köpa på H&M eller Kicks för ca 100kr. Detta är perfekt för dem som inte gillar att ha mascara eller inte alltid hinner sminka sig.

 

Har någon av er färgat fransarna?

Kramar/Tess


Underbar torsdags överraskning

Blev jätte glad när jag i morse fick ett paket från Loreal - Matrix med nya produkter. Mina gamla hade precis tagit slut så

det var en perfekt timing, ikväll blir det spa bahandling för håret

 


  • Matrix Total Results Sleek Shampoo - 133 kr
  • Matrix Total Results Sleek Iron Smoother 250ml - 153 kr
  • Matrix Total Results Sleek Conditioner 250ml - 133kr
  • Matrix Biolage Smooththérapie Deep Smoothing Ultra Control Masque - 169kr
  • Matrix Vavoom Freezing Spray Extra- 159kr



En av mina höst bilder:

RSS 2.0